2008. június 14., szombat

TERÜLETI KÉPVISELŐKET KERESEK ORSZÁGOSAN SZÉPSÉGTANÁCSADÓI MUNKAKÖRBE

ORIFLAME TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Örülök, hogy rátalált erre a lapra!
Ez az oldal NEM az Oriflame Hungary hivatalos honlapja!
Célom, hogy megismertessem mindenkivel az Oriflame termékeit és bemutassam ezt a fantasztikus pénzkereseti lehetőséget!
Szeretném tájékoztatni üzletünkről, áruválasztékunkról és árainkról. Most érdemes csatlakozni!
Regisztráció!
Oriflame terméket szeretne vásárolni? Tanácstalanul áll a drogériák polcai előtt? Nem tud választani. Mi segítünk Önnek.
Kérem, nézze át ajánlatunkat, rendelhet, tanácsot kérhet. Ha a termékek elnyerték tetszését, és közelebbről is megismerkedne velük, tiszteljen meg bizalmával, és csatlakozzon értékesítési csapatomhoz, vagy rendeljen tőlem. Esetleg az Oriflame kínálta munkalehetőség érdekelné? Oriflame Szépségtanácsadónak lenni egyet jelent a határtalan, ugyanakkor a korlátlan jövedelemszerzési és karrierlehezőséggel, a személyes fejlődéssel, és azzal a kellemes érzéssel, hogy az ember egy barátságos nemzetközi csapat tagja. Mit nyújt az Oriflame? Kötetlen munkaidő Közvetlen, jó hangulatú csoporthoz tartozás 3 hetente megjelenő katalógus, akciók, hírdetések Karrier lehetőség Folyamatos képzés, támogatás Teljesítményfüggő jövedelem 14 napos fizetési határidő Pénz visszafizetési garancia Van már Oriflame klubkártyája?

60.000 Ft hitel mindenkinek! Az Oriflame 60.000 Ft hitel lehetőséget biztosít Szépségtanácsadói részére: így Ön tőkebefektetés nélkül tud rendelni saját, illetve vásárlói részére. Igényeljen Oriflame klubtagsági kártyát! Igényeljen Oriflame klubtagsági kártyát, amellyel egyszerre akár 2 áruhitele is lehet! Az új belépők esetében az
- első rendelés limitösszege: 18.000 Ft,
- első hiteles számla kiegyenlítésekor második hitel: 30.000 Ft,
- második hiteles számla kiegyenlítésekor: 60.000 Ft a HITELKERET!
Mindkét hitel hossza 14 naptári nap a számla dátumától számítva. A második hitel csak akkor vehető fel, ha az első áruhitel még nem járt le. Amennyiben már mindkét hitellehetőséget kihasználta és egyik hitele sem járt még le, lehetősége van készpénzes vásárlásra. Használja ki ezt a lehetőséget és legyen Szépségtanácsadó! Amennyiben kedvet érez ehhez a kötetlen munkához, és felkeltettem érdeklődését és úgy dönt, hogycsatlakozni kíván hozzám, úgy minden segítséget megkap tőlem, hogy sikeres legyen az Oriflame üzletben! Jelen esetben én leszek az Ön szponzora!
Ismerje meg termékeket, szerezzen új ismerősöket - és extra jövedelemre számíthat! Még ma induljon el a Szépség és a Siker útján! Jelentkezzen most, hogy Ön legyen mielőbb családja, barátjai, környezete termékforgalmazója.
Jelentkezés:
Nagyon egyszerű, csak kattintson az alábbi linkre www.my.oriflame.hu/dominik,
és a szponzor kódszámához ezt a számot írja be,
332410
majd értelemszerűen töltse ki a jelentkezési lapot.
További kérdései vannak? Beszéljük meg, hívjon a :06202332229

Lépjen velem kapcsolatba! Köszönöm érdeklődését!