2010. szeptember 16., csütörtök

Pagerank ellenőrzés

Megosztás Facebookon


ORIFLAME termékek

Kedves Látogató!

MINŐSÉGI SVÉD KOZMETIKUMOK ELÉRHETŐ ÁRON!

Nézzem körül az oldalamon és ha valamelyik termékünk megtetszett Önnek akkor rendeljen belőle.

Itt olvashat a termékekről bővebben.

Oriflame katalógus


recru13_1.png

recru13_2.png

recru13_3.png


Rendelés leadás itt!

Regisztrálj törzsvásárlónak, vagy szépségtanácsadónak!

Regisztráció után az érvényes katalógus (június 14 - július 04) lejártáig add le rendelésed, hogy bekerülhess a Start program-ba is (új tagoknak szóló, ajándékozási program)! A programba bekerülés feltétele min. 100bp!


Katalógus

Az eladás legfontosabb eszköze a katalógus!

Az Oriflame katalógus 3 hetente jelenik meg. Érvényességi idejét a jobb felső sarokban találhatjuk. Minden katalógus hétfővel kezdődik és a katalógus zárás mindig vasárnapra esik. Ha mindig Önnél van a katalógus, egyetlen eshetőséget sem szalaszthat el. Adjon belőle ajándékba, de ügyeljen arra, hogy a neve és a telefonszáma mindig legyen a katalóguson. Mutassa meg minden ismerősének, barátainak, rokonainak, kollégáinak, szomszédainak és mindazoknak, akiket ők ismernek.

Vegye fel a megrendelést és ne kérjen előre árat! Az Oriflame-hitel épp ezt a célt szolgálja. Viszont ne adjon ki a kezéből egy terméket sem addig, amíg nem fizettek érte! Később Önnek kel futnia a pénze után... Használja a vásárlói megrendelő formanyomtatványt, ezzel teljesen profi benyomást kelt, a vásárlóban bizalmat ébreszt, és ami még fontosabb, ez ismételt rendeléshez vezet. Szállítsa a megrendelt termékeket a megbeszélt időpontban, tartsa meg az azonnali hasznot, és a többit fizesse be az Oriflame pénztárba.

Nagyon fontos, hogy minden hónapban mutassa meg az aktuális Oriflame katalógust, és adjon egyet ajándékba minden vásárlójának. Ily módon megalapíthat egy szilárd bevételt jelentő üzletet, egyben követendő példát mutat azoknak, akiket szponzorál.

A katalógus az Ön üzletének "kirakata". Legyen minél több kirakata, mely nyitva áll, és Önnek dolgozik.

Legyen Ön is Szépségtanácsadó!

Interneten keresztül regisztráció:

1. Lépjen be a www.my.oriflame.hu/adam honlapunkra.

2. Az Üzleti lehetőség majd a Csatlakozzon még ma aloldalak után jusson el az Online regisztráció területére. Töltse ki! Ne feledje el megadni szponzora kódszámát (384463).

3. Az e-mailben kézhez vett üdvözlőlevél mellékleteként kiküldött felvételi kérelmet nyomtassa ki, majd töltse ki. Kérjük, Ön és szponzora is írja alá a nyomtatványt.

4. Amennyiben az online regisztráció napjától fogva 30 napon belül nem érkezik meg a felvételi kérelem ügyfélszolgálatunkra, rendelési lehetőségét blokkoljuk. A blokkolás feloldása a kitöltött felvételi kérelem és a fénymásolatok beküldése után történik meg.

5. A belépési díj 999 Ft, mely tartalmazza a Kezdőcsomag árát. Ezt Ön az első rendelésével tudja kiegyenlíteni. 2010-ben az Oriflame Magyarország a belépési díjakból befolyó összeggel a Bethesda Gyermekkórházat támogatja.

6. További információkért kérjük, forduljon hozzám bizalommal: zsifike1@gmail.com!

7. Jelentkezni ezen az oldalon is lehet, amennyiben kitölti és elküldi a kitöltött űrlapot.


Szépségtanácsadói regisztráció:









































Szépségtanácsadónak JELENTKEZÉS
Név:
Lánykori név:
Születési idő (év,hó,nap)
Anyja leánykori neve:
Postai cím:
E-mail cím:
Telefonszám:
Minden adat kitöltése kötelező!

Köszönöm, hogy benézett hozzám!


Ha véletlenül is tette, kérem, hogy maradjon még egy kicsit és nem fogja megbánni!

Rendeld meg most kedvezményesen kedvenc termékeidet!



Legyél te is Oriflame tag a Network közösségi oldalon >>> oriflameklub.network.hu


Nincsenek megjegyzések: